گوگرد بنتونیت دار ۵۰ درصد گرانوله

{ گوگرد بنتونیت دار۵۰%گرانوله}

 

گوگرد یا سولفور ( Sulfur) گوگرد یک نافلز بدبو، بدمزه و چند ظرفیتی است که به وفور به شکل بلورهای زرد رنگ یافت می‌شود. گوگرد ازبین برنده کک و و برای کود و کشاورزی مفید است. گوگرد عنصری مهم برای همه موجودات زنده است؛ برای نمونه می‌توان به حضور گوگرد در ساختار اسید آمینوها و پروتئین‌ها اشاره کرد. این عنصر به صورت اولیه در کودها استفاده می‌شود

 

 

v       فواید استفاده از گوگرد بنتونیت‌ دار ۵۰ % در کشاورزی :

ü   اصلاح خاکهای قلیایی و کاهش PH آهکی زمین های زراعی

ü  کود گوگرد بنتونیت دار گرانوله ۷۵ درصد، بصورت پاشش در زمین به وسیله کودپاش ها و یا چالکود کردن آن در سایه انداز و محدوده توسعه ریشه درختان استفاده میشود.

ü    تنطیم اسیدیته خاک مزرعه وافزایش جذب عناصر پرمصرف و کم مصرف مانند نیتروژن، فسفات و پتاسیم و عناصر کم مصرف، آزادسازی مواد غذایی بلوکه شده در خاک بستر.

ü  گوگرد نقش کلیدی در سیستم فتوسنتز در برگها و اندام های سبز دارد و کمبود آن رشد گیاه را مختل می کند یعنی با مصرف این کود رشد گیاه در سطح نرمال قرار می گیرد.

ü مقاومت گیاه را به سرما افزایش می دهد.

üمقدار قابل توجهی از کود گوگرد در طول زمان وجود در خاک به ترکیب سولفات تبدیل شده و نیاز گیاه به این عنصر لازم و ضروری را تامین می نماید.

ü  افزایش میزان گوگرد به صورت بنیان سولفات مورد نیاز گیاهان

ü  افزایش حلالیت عناصر کم مصرف و پر مصرف به ویژه فسفر، آهن و روی

ü   کنترل برخی عوامل بیماری‌زا

 

 

Ø         ضرورت و تشخیص نیاز گیاه به گوگرد:

علائم کمبود گوگرد در گیاهان با رنگ پریدگی و زرد شدن برگ های خیلی تازه و به اصطلاح جوان اتفاق می افتد. کمبود گوگرد اثرات زیادی در رشد گیاه داشته و باعث نازک شدن ساقه های گیاهان و پیچیده شدن برگ ها در هم می شود. همچنین باعث تجمع ازت غیرپروتئینی و نیترات در گیاهان می شود که مصرف این  گونه از گیاهان برای حیوانات نشخوار کننده مضر و زیان آور است .

 

v            زمان و نحوه مصرف:

گوگرد بنتوینت دار ۵۰% بایستی قبل از کاشت محصولات زراعی هنگام شخم و در باغات به صورت چالکود یا نواری استفاده شود.


نام محصول

مقدار مصرف

زراعت

۳۰۰-۱۵۰

باغات

۷۰۰-۴۰۰

صیفی جات

۴۰۰-۳۰۰

تذکر
استفاده از هر نوع کود شیمیایی را در راستای اصلاح و تقویت خاک زمین زارعی و باغات بر اساس نتیجه آزمون خاک ، صرفاً با نظر کارشناسان مجرب و مهندسین  انجام داده شود.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top